Слово Консула 2024

Слово Консула 2024

Минає четверта річниця від дня заснування клубу RAINSHOUSE.

Зосередитись на діях, а не плануванні - головне гасло нашої структури в ці часи. Повномасштабна війна змусила згуртуватись та відсікти все зайве. В результаті RAINSHOUSE приймає виклики та еволюціонує, взявши на себе потрібну українцям роль - книжкового видавництва та центру ідеологічного забезпечення.

Важко повірити, але рік тому RAINSHOUSE був більше віртуальним брендом, аніж реальною організацією. Співробітники пішли воювати (і в більшості продовжують це робити), фінансованих резервів не існувало, веб-сайт працював із серйозними перебоями. Проте наказ самим собі не ховати голову в пісок, а приймати виклики часу, дав поштовх формуванню чогось нового.

Після своєї демобілізації Вікторія Рейнс - нинішній керівник клубу - та новосформована команда досягли неабияких результатів. Тепер RAINSHOUSE - ціла платформа різноманітних проєктів, від паперових книг до електронної бібліотеки. Під егідою бренду також продовжує функціонувати перше ветеранське видавництво "Орієнтир", майстерня іграшок RAINS Toys та лінійка ідеологічного мерчу CNSL cult.

Ці здобутки стали можливими завдяки виходу націоналістичних бестселерів - книг «Історія забороненого символу Ідея Nації» та «Nотатки Крука». Колектив повірив у свої сили завдяки реалізованим справам. І саме завдяки успіху друкованої літератури стало можливим все інше, в тому числі безперебійне функціонування ідеологічного центру - того самого, який вже станом на зараз забезпечив понад 20 тисяч бійців безкоштовними кишеньковими Молитвами Українського Nаціоналіста.

Крім того, організація профінансувала, завершила та надрукувала комікс «Чорний Клин» - художній твір Миколи Кравченка «Крука». Наш друг загинув 14 Березня 2022 року в обороні Києва, проте його справа живе, а мрії продовжують втілюватись - вже нашими зусиллями.

RAINSHOUSE як організація не «живе життя» чи робить «business as usual», а активно тримає тил та допомагає вести війну. Постійна фінансова підтримка Патронатної служби Азову в питаннях лікування воїнів бригади НГУ АЗОВ та 3 ОШБр, співпраця з бойовими підрозділами в розрізі матеріально-технічного та морально-психологічного забезпечення - база для кожного учасника клубу. Гроші заробляти потрібно, але спрямовувати їх в цей непростий час варто виключно на наближення української перемоги.

Головна база - це люди, як на рівні учасників клубу, та і послідовників. Голос нічого не вартий без слухачів. Стрімкий зріст став можливий виключно завдяки читачам, які підтримували RAINSHOUSE в критичні моменти та поширювали Nаші ідеї серед свого кола спілкування.

2024 рік буде важким. Важливо, аби він став не лише часом позиційних боїв, а й великих проривів.

Вже в січні перші передзамовники отримають екземпляри повністю ілюстрованої книги «Що таке АЗОВ з України?». Цей момент стане новим поштовхом. До середини весни абсолютно всі наявні видання «Орієнтиру» поступлять у вільний продаж, CNSL cult презентує лінійку брендового одягу та мерчу, а головні зусилля колективу будуть обʼєднані навколо майбутньої праці «Про ідеологію».

Знаю, що Nаш шлях буде непростим, але однозначно цікавим та врешті-решт тріумфальним.

Написав Олексій Рейнс (позивний Консул), засновник клубу RAINSHOUSE, 21 січня 2024 року.