Безкоштовна кишенькова Молитва Українського Nаціоналіста для військових

Безкоштовна кишенькова Молитва Українського Nаціоналіста для військових

Видавництво RAINSHOUSE від самого свого заснування було невідʼємною частиною українського націоналістичного руху. Як освітня установа, ми чітко усвідомлювали свій обовʼязок з виховання суспільства в умовах триваючої війни.

Станом на зараз більшість наших працівників досі служать в лавах Збройних Сил України. Розуміючи потребу в морально-психологічному забезпеченні воїнів на передовій, RAINSHOUSE вже тривалий час веде безстрокову кампанію з поширення Молитви Українського Nаціоналіста серед військових.

Молитва – це сакральний текст, написаний у 20 сторіччі одним з ідеологів ОУН. З 2014 року вона стала справжньою «візитною карткою» добровольців, передусім з легендарного батальйону АЗОВ. Сьогодні цю Молитву читають бійці абсолютно різних військових підрозділів на фронті.

За останні десять місяців видавництво RAINSHOUSE поширило близько 20 тисяч екземплярів Молитви Українського Nаціоналісту в кишеньковому форматі. Абсолютна більшість на безоплатній основі. 

Умови отримання для військових та цивільних шукайте на окремій сторінці:

https://rainshouse.com/prayer

В моральному та національному плані цей проект є абсолютно успішним. Військові захищають вільну Україну – єдину країну, в якій можливий український бізнес та українське суспільство.

Нехай Слово укріплює Дух та захищає Тіло від уламків та куль. Дякуємо за службу кожному, хто носить камуфляж в цей важкий час!